23948sdkhjf

Test Lab | Få testet din IoT-løsning

Arbejder du med IoT? Så læs om, hvordan du kan bruge Telenors Test Lab i Aalborg til at teste og kvalitetssikre dine enheder.

Artiklen indeholder annoncørbetalt indhold.

Telenor lancerer nyt IoT Test Lab

Arbejder du på en IoT-løsning, og har du en IoT-enhed, der skal testes af i et professionelt testmiljø? Så kan Telenors Test Lab i Aalborg være relevant for dig. Her står nogle af branchens dygtigste netværkseksperter klar til at hjælpe dig med at gennemteste og optimere din enhed. På siden her kan du læse mere om, hvorfor du bør teste din IoT-enhed, og hvordan du kan bruge Telenors IoT Test Lab i Aalborg. 

Hvad er IoT?

Internet of Things er en måde, hvorpå din forretning eller virksomhed kan digitaliseres. Med IoT kan du forbinde din virksomheds fysiske enheder til internettet, så de kan overvåges og styres digitalt. Det kan derfor være alt fra maskiner og bygningsudstyr til siloer og dyr på landmandens marker, der bliver udstyret med små, trådløse enheder og sensorer, der opsamler data - en data du efterfølgende kan omsætte til værdifuld viden for dig og din virksomhed.

 Internet of Things giver dig dermed mulighed for at monitorere og overvåge eksisterende enheder i din virksomhed, så du kan tilgå, aflæse og styre dem over Internettet. Det kan blandt andet hjælpe dig med at optimere arbejdsprocesser, minimere udgifter til transport og spild samt skabe helt nye internetforbundne produkter og services til dine kunder.

For at IoT kan kan give enheden den optimale værdi, er det dog essentielt at få testet den op mod IoT-netværket, så det sikres, at enheden virker som de skal. Og netop dét kan I få hjælp til i Telenors IoT Test Lab.

Undgå dyr tilbagerulning af din IoT-løsning

Du kender sikkert din IoT-enhed rigtig godt. Men det kan være svært at vide, hvordan den opfører sig, når den bliver koblet til netværket. I Telenors Test Lab får du mulighed for at gennemteste din enhed direkte op mod Telenors IoT-netværk. På den måde kan du komme på forkant med de udfordringer, der typisk kan opstå, når du udruller din IoT-løsning.

Ved at gennemteste din IoT-enhed kan du sikre dig mod udfordringer som:

  • At enheden fejler og ikke kan koble på netværket
  • At signalet er for svagt i de områder, hvor enheden skal operere i
  • At enhedens batterilevetid er kortere end forventet
  • At mobiliteten er begrænset og ikke understøtter jeres use case
  • At jeres valg af netværksteknologi ikke passer optimalt til jeres løsning

 I Test Labet får du hjælp fra erfarne netværkseksperter med ekspertise inden for IoT. Du kan her få hjælp til at teste din løsning i alle ender og kanter. På den måde kan du finde fejlene, før dine brugere og dermed undgå dyre tilbagerulninger. Herudover kan du få professionel rådgivning om hvilken teknologi, der bedst understøtter jeres behov på både kort og lang sigt. Den rette test og kvalitetssikring - som fås i Test Labet - kan derfor, i sidste ende, få dine IoT-løsninger hurtigere og mere sikkert på markedet.

Er din IoT-enhed klar til at møde verden?

Ved at få gennemtestet din IoT-enhed i Telenors Test Lab får du den fornødne hjælp og vejledning til at kvalitetssikre jeres IoT-løsninger. Det professionelle testmiljø og Telenors netværkseksperter udvider jeres R&D-kompetencer, giver jer faglig sparring til at træffe de rette fremtidssikrede teknologivalg og hurtig hjælp til at løse tekniske blokader og udfordringer, som kan opstå i udviklingsprocessen.

Alt dette er relevant, hvis du gerne vil være sikker på, at jeres enhed performer som forventet. Og hos Telenors Test Lab får du hurtig, men solid, hjælp, til at validere jeres IoT-enhed. På den måde kan du dels undgå dyr tilbagerulning ved enheder der fejler og dels reducere udviklingstiden omkring jeres enheder - og dermed komme hurtigere i markedet.

Nyt og unikt IoT-lab

Telenors Test Lab er specialdesignet til IoT, og det er ganske unikt. Det er nemlig et af de eneste IoT Test Labs i Norden, hvor du kan gennemteste signal, dækning, batteri og mobilitet i og omkring din IoT-løsning.

Her får du adgang til  ’state of the art’-faciliteter, hvor det for eksempel er muligt at simulere dækningen i de områder, hvor jeres løsning skal operere i. Her står nogle af landets førende netværkseksperter klar til at planlægge et skræddersyet forløb til dig, hvor den dybe viden om IoT bliver sammenkoblet med dine specifikke behov.

Hvad kan du få testet?

Telenors Test Lab giver dig mulighed for at validere, afprøve og udvikle din IoT-enhed. Her kan du blandt andet få testet:

  • Om din enhed gnidningsfrit kan koble på Telenors IoT-netværk
  • Om din enhed er i stand til at bruge de basale netværksservices
  • Om din enhed bruger den forventede mængde strøm
  • Om din enhed kan kobles på netværket under bevægelse

I de specialdesignede testfaciliteter kan Telenor simulere dækning og signalstyrke på lokationer, der er relevante for dig, din virksomhed og dine IoT-løsninger. Det gør, at du kan få gennemtestet, hvorvidt din enhed fungerer optimalt på IoT-netværket under forhold, der gør sig gældende i din use case.

Afprøv digitale muligheder med IoT og Telenor

Telenor har mange års erfaring med IoT og hjælper hver dag kunder med at udvikle deres IoT-løsninger. Telenor kan derfor også hjælpe dig med alt fra afgrænsning af problemfelt og valg af partnere til test og implementering af færdig IoT-løsning.

Telenors IoT Test Lab er et unikt tilbud til dig, der allerede er i gang med at udvikle en IoT-enhed. Her hjælper Telenor dig med at udforske og afprøve robustheden og kvaliteten omkring din IoT-løsning, så du er sikker på, at den virker som den skal, når du ruller din løsning ud til kunder eller i din egen organisation.

Læs mere om IoT hos Telenor, og bliv klogere på de muligheder, som IoT kan skabe for din virksomhed.

Send til en kollega

0.016